Guldkorn

Alla inlägg under mars 2008

Av Schrink - 8 mars 2008 17:39

Satsat på en kombination att Sibel och Nordman går vidare till Globen. Sannolikheten att båda går dit är väl liten men ändå. Har bestämt mig för att inte ringa första omgången eftersom de två bidrag jag vill ska gå vidare står mot varann  (Androla och Nordman). Tror allt strunt som skrivits om Carola gör att hon inte går vidare, jag tror många kommer att ringa på Nordman bara för att hon ska åka ut. Det i sin tur kan göra att få ringer på Nordman i omgång två och då kanske Tessan A går vidare... eller Tapper (om de tar upp i direktsändning att hon har Parkinson). Tänk vad trevligt det vore om det blev en musiktävling och inte röster på sjukdomar, röster MOT personer mm. Då tror jag Melodifestivalen dör.

Av Schrink - 7 mars 2008 14:31

Jag har påbörjat två böcker, Catarina Kjellbergs Dödförklarad, och Peter Hoegs Den tysta flickan. Kanske är jag på kritiskt humör men de var riktigt sega och jag orkade bara inte fortsätta. Kommer nu att satsa på vanlig bok (inte talbok), det blir nog Jeffrey Archer Dolt motiv. Hoppas den är bättre.

Av Schrink - 7 mars 2008 07:25

Undrar hur mycket de får ändra i showerna till Andra chansen. Det har talats om att Poodles inte skulle få andra som de ville och att Nordman skulle ha mer eld. Sen verkar det som om Androla hara tonat ner sin sång och tagit fasta på kritiken att de sjöng mer som två soloartister än en duo. Vi får se om sånt här bara är rep.versioner eller om vi får se ändrade versioner i morgon.

Av Schrink - 6 mars 2008 21:37

Trots div kalkonvarningar har jag sett I am legend. Och jag förstår varningarna. Den här filmen är riktigt usel. Töntig story, inget spännande, mycket är riktigt urlarvigt. Den enda behållningen är väl Will Smith, och det är ju inte precis nån av hans bättre roller. Betyg 2/10 och då är jag snäll

Av Schrink - 5 mars 2008 21:58

Jag har varit kompledig idag så jag har städat... och lyssnat klart på Harry Potter o dödsrelikerna. Klarade av kapitel 33 utan att gråta men i slutet kom tårarna ändå. Men jag är superkänslig och gråter ofta när jag ser film. Hoppas jag får sova bättre i natt, igår hade sonen filmkväll/natt med kompisarna (sportlov) o om än de inte skrek så vaknade man ibland. Hoppas han är för trött för sen filmkväll ikväll ( å andra sidan är det skönt när de är hemma, även om det lever om lite, man vet ju vad de gör). I morgon är det jobb igen.

Av Schrink - 5 mars 2008 13:40

Intressanta dueller på lördag (vissa). Duell ett, är lite ambivalent men håller förmodligen på Poodles. Duell två helt värdelöst. Duell tre det intressanta, vill att båda ska gå till final men det blir nog svårt. Duell fyra, känslomässigt Tapper men Therese Anderssons låt var nog bättre. Tja, det var det hela. Ringer nog bara på andra omgången och då på den som vinner mellan Nordman och Androla.

Av Schrink - 5 mars 2008 07:54

Grattis Hillary Clinton, du är med i matchen (även om jag tror du förlorar den). Världen behöver en kvinnlig ledare och Clinton är ett bra val tror jag. Hur som helst tror jag varken Obama eller Clinton vinner i höst, amerikanerna är alldeles för konservativa (att de slår ner på kvinnoförtrycket i arabvärlden gör dem inte till jamlikhetsexperter precis).



Av Schrink - 4 mars 2008 18:07

Det är otroligt vilka metoder artisterna tar till för att nå Globen. I år är det mer uppenbart än någonsin. Nordman släpper låt som underförstått ska vara en kritik mot Carolas åsikter, Carola å sin sida lägger helt om stil från diva till att sitta o småprata med journalisterna o bära vintage. Alexander Bard säger vad som helst för att få rubriker. Osv osv. Så här var det inte förr. Nog är väl Melodifestivalen en tävling där en viss låt ska vinna och representera Sverige i ESC? Undra hur det skulle gå om en artist sjöng alla bidrag och vi fick ringa och rösta och sen valde en jury av experter ut vilken artist som framför det vinnande bidraget bäst. Det skulle bli så intressant. Tänk bara de två helt olika versionerna av Evighet (båda rätt bra men helt olika låtar). Det du Christer Björkman

Presentation

Kategorier

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards