Guldkorn

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009

Gäddlever

Av Schrink - 4 augusti 2009 23:50

Det godaste jag vet är gäddlever. Den ska vara kokt i salt, inga kryddor. Det är så sällan jag får tag på gäddlever men idag har vi besök av en kusin som fiskar mycket och jag har fått flera levrar. Det är nog fem år sedan jag åt gäddlever senast men det är en smak man aldrig glömmer. Jag kommer nog INTE att dela med mig av detta utan njuta nån dag i ensamhet (hur snål och sniken får man bli).


Det är märkligt, jag som avskyr nötlever. Det var en mardröm på skolan när man fick leverstuvning eller (ännu värre) leverbiff. Kycklinglever är ok (äter det ibland faktiskt).

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Schrink - 1 juli 2018 08:41

Mari Jungstedt. En mördad man blir funnen under Gotland runt. Inte Jungstedts bästa, medelmåttig. Betyg 3/7 ...

Av Schrink - 11 juni 2018 18:15

Roslund. Bra men saknar den riktiga spänningen i slutet. Betyg 5/7 ...

Av Schrink - 8 juni 2018 13:01

Mats Ahlstedt. 5/7

Av Schrink - 8 juni 2018 12:55

Buthler Öhrlund. 4/7. Håller på vara dags att avrunda

Av Schrink - 8 juni 2018 12:55

Sofie Sarenbrandt. 5/7

Presentation

Kategorier

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards