Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009
Det godaste jag vet är gäddlever. Den ska vara kokt i salt, inga kryddor. Det är så sällan jag får tag på gäddlever men idag har vi besök av en kusin som fiskar mycket och jag har fått flera levrar. Det är nog fem år sedan jag åt gäddlever senast men det är en smak man aldrig glömmer. Jag kommer nog INTE att dela med mig av detta utan njuta nån dag i ensamhet (hur snål och sniken får man bli).
Det är märkligt, jag som avskyr nötlever. Det var en mardröm på skolan när man fick leverstuvning eller (ännu värre) leverbiff. Kycklinglever är ok (äter det ibland faktiskt).
Mari Jungstedt. En mördad man blir funnen under Gotland runt. Inte Jungstedts bästa, medelmåttig. Betyg 3/7 ...
Roslund. Bra men saknar den riktiga spänningen i slutet. Betyg 5/7 ...
Buthler Öhrlund. 4/7. Håller på vara dags att avrunda
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 |
|||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|