Guldkorn

Alla inlägg under september 2009

Av Schrink - 6 september 2009 16:09

JD Robb är synonym för Nora Roberts. Hon är väldigt produktiv med mängder av böcker. Bäddat för mord är en lite erotiskt laddad mordhistoria som utspelar sig i mitten av 2000-talet och mordoffren är prostituerade. Boken är väl inte nåt märkvärdigt men underhållande lyssning ändå. Betyg 4/7

Av Schrink - 5 september 2009 13:25

Vi skulle åka till Krauta och titta på lite attiraljer till trapporna som håller på renoveras. Det blev inget köp. Men när vi ändå var där tittade vi in på Mediamarkt (utan några egentliga köpplaner). Det kostade oss nästan tvåtusen spänn. Jag kom på att jag behöver nya hörlurar, sen kom maken på att sonen nog skulle behöva likadana hörlurar. När vi sedan kom in på hyllan med trådlösa lurar...ja, jag hittade förstås ett par som var perfekta för att lyssna på talböcker från datorn när man är hemma och städar m.m (ipod är bra men det går göra bättre inställningar på datorn, tex hur fort de ska prata).


Nu blir det väl vatten och bröd till veckan. Fast vi kan ju i alla fall se DVD-filmen vi också köpte. Och dricka espresso-kaffet som vi inte heller behövde. Men köpte.

Av Schrink - 5 september 2009 10:12

Svensk damfotboll växte fram förhållandevis tidigt. Nu har andra länder hunnit ikapp. Vi har alltså för höga förväntningar på vad damlandslaget kan prestera. Jag tror vi får vänta rätt länge innan det blir en ny mästerskapsmedalj.

Av Schrink - 4 september 2009 19:03

Skulle tro det här har varit nån tidningsföljetong eller likn. Kanske två timmar lång mordhistoria i lappländska trakter. Inte så spännande, jag har läst några kortare varianter av Åsa Larsson tidigare och de har varit bättre. Betyg 3/7

Av Schrink - 4 september 2009 18:58

Sitter och försöker känna några smaker i fredagens vin, chilenska Monte Calina, Central valley, Merlot. Väntar på att maten ska bli kvar.


Svårbedömt, fruktigt, lite plommon, ser rätt järnhaltigt ut. Smaken är lite matt, kort eftersmak. Kanske inte årets höjdpunkt men det får duga till lite kyckling (vi håller på att äta ur frysen som är ganska nedisad så vi får liksom styra menyn efter vad vi hittar bakom istapparna). Betyg på detta vin blir inte mer än 5/10. Lite knepig smak. Men maken tycker nog bättre om det än så. Vinet är i alla fall inhandlat på Bordershopen på bussen till Kroatien i sommar. Även i vinförrådet måste vi ta av det vi har nu för jag åker ju snart till Valpolicella (om inte svininfluensan belagrar oss innan dess)



Vin
Av Schrink - 3 september 2009 18:47

Jag har varit för trött denna vecka för att läsa. Håller på med en liten talbok av Åsa Larsson, Guds starka arm (snart klar) och en vanlig bok, Steffen Jakobsens Passageraren. Imorgon har jag bestämt att jag ska sluta arbetet i tid (dvs kl ett) och då hoppas jag kunna fortsätta med Passageraren som verkar lovande.

Presentation

Kategorier

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards