Guldkorn

Alla inlägg under december 2008

Av Schrink - 26 december 2008 22:01

Jag har förstås sett körslaget. Ringer dock inte och röstar, mest i protest för att Tv nu för tiden finansierar allt för mycket med våra telefonpengar. Annars måste jag säga (och det tar emot för det är INTE nån idol) att jag tycker Magnus Karlsson hade bästa kören. Även Wells var bra. Sämst var utan tvekan team Sundsvall, den kören spretade fruktansvärt. Hoppas Nanne rycker upp sig, hon är bra, kören var inte dålig men tråkigt arrangemang. Det var nog arrangemanget som gjorde att jag gillade Karlsson bäst när jag tänker efter.

Av Schrink - 26 december 2008 17:25

Jag börjar undra om nån stoppat sömnpiller i maten för jag har varit så extremt trött hela dagen. Vi skulle ut på mellandagsrea men jag orkade inte ens titta. Nu har jag sovit över två timmar. Håller kanske på att bli sjuk.

Av Schrink - 25 december 2008 18:11

Australia är en 2:45 lång äventyrsfilm med Hugh Jackman och Nicole Kidman i huvudrollerna. Ja, egentligen är halvaboriginern Nulla, cirka 10-12 år gammal, huvudperson. Det är 1939, Kidman kommer till Australien pga maken arbetar där  och hon tror att han har en annan. Men det blir kofösning, andra världskriget och lömska män som hon istället möter. Även om filmen inte blir så där "wow" som den nog kunnat bli så är den ändå klart sevärd, och för den lite blödiga (som jag) kommer nog tårar att flöda. Betyg 7/10

Av Schrink - 25 december 2008 08:46

Det blev en rätt trevlig julafton med snö och ganska kallt. Vi åt (alldeles för mycket) god mat och hade jultomte. Det är trevligt att ha en liten en i huset (barnbarnet 2,5), det blir en helt annan julstämning. Hon var inte ens rädd för tomten, han fick en kram och hon pratade lite med honom (svarade ja och nej...). Sonens julklapp fick annars mest uppmärksamhet. Vi hade beställt från Italien en tatueringsmaskin. Nu har han suttit och "tatuerat" på apelsiner. Jag har också köpt hem några fläskläggar som borde fungera (när de är upptinade).


Av Schrink - 22 december 2008 21:21

Jag och min son har sett Body of lies med Leonardo di Caprio och Russel Crowe i två av de stora rollerna. Di Caprio är CIA-agent som opererar i mellanöstern, Crowe , hans chef, jobbar i USA. De är på jakt efter en terroristledare och Di Caprio förflyttas till Amman där han försöker samarabeta med en jordansk "förhörsledare".


Skådespeleriet är det inget fel på men filmen känns för lång (hur ofta har jag inte tyckt så), det blir aldrig så intressant som det borde kunna bli. Betyg 5/10, mest för Di Caprio.

Av Schrink - 22 december 2008 16:13

Alla har rätt att tycka vad dom vill. Jag förstår ju att Larz Christerz (förlåt min drift med stavningen men jag kommer ALDRIG att jämföra Larz Christerz med Kiss!!!) är populära, men jag står fast vid att JAG tycker att de enda som faktiskt var bra var Shake. Bra arrangemang, bra röster och mycket fräschare framtoning än de andra. När det gäller Larz Christerz tycker jag att det är stor variation i hur proffsiga/amatörmässiga de är. En sak är i alla fall säker, det enda Larz Christerz har gemensamt med Kiss är att de klär ut sig på scen. Observera att ss i Kiss inte är Z (det är vänt åt andra hållet).

Av Schrink - 20 december 2008 23:56

När jag läser på löpsedlarna vem som vann dansbandskampen är jag glad att vi inte var hemma i kväll. Jag tyckte nog inte att nån av de två storfavoriterna var särskilt värdiga vinnare men hellre Scotts än Lars Christers (eller hur det nu stavas med ett eller två eller flera z). Shake var det enda band som stack ut och som jag faktiskt kan tänka mig att lyssna på. Men annars är jag ju förtjust i musiktävlingar.

Av Schrink - 20 december 2008 23:53

I kcäll var vi på det mycket populära Mord till bords på Scharinska villan i Umeå. Man ska lösa en mordgåta och under tiden serveras mat. Maten var väl ganska medelmåttig men det var mycket trevligt arrangemang, duktiga aktörer som spelade de misstänkta. Vi fick ledtrådar och fick sedan försöka svara på vissa frågor. Synd att de kör samma historia under våren, jag hade annars kunnat tänka mig att gå en gång till.

Presentation

Kategorier

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards