Guldkorn

Alla inlägg under november 2008

Av Schrink - 25 november 2008 20:51

Jag har sett Miss Pettigrew lives for a day, med Frances MacDormand i titelrollen. Hon är arbetslös, hemlös och lurar till sig ett jobb som personlig sekreterare till Miss Lafosse, en ung dam med flera herrbekanta. Den här filmen är oerhört charmerande, MacDormand är så ruggigt bra. Verkligen nåt som värmer i höstmörkret (ja det är väl närmast vintermörkret nu). Betyg  9 av 10

Av Schrink - 25 november 2008 17:06

Idag har nya artister blivit klara till Mello 09. En del överraskningar vilket är kul. Det blev ingen Martin Stenmarck, HEAT tar den låten han var tippad för och det känns väl ok. Mikael Rickfors är ju ett starkt namn, tyvärr tror jag det krävs yngre artister om man ser till chanser i ESC, men jag kan ha fel. Molly Sandén och Maja Gullstrand har ju funnits i resonemangen sen låtlistan släpptes. Next 3, Jonathan Fagerlund och Rigo&... har jag ingen aning om. Får återkomma när jag ev hittat nåt dessa presterat innan. Sen visar det sig ju att scotts inte är direkt jokrar (om jag förstått saken rätt) utan att de tar en av de vanliga platserna (låten var ju annonserad sen tidigare). Mycket bättre än Bengtzing i a f, hon har varit med flera år i rad och inte blivit bättre.

Counting the days...

Av Schrink - 24 november 2008 13:58

Jag har semester idag. Lite onödigt men jag har dagar som förfaller till nyår och det känns rätt meningslöst att få ut semesterdagar i pengar. Och jag har faktiskt sytt nya gardiner och lite utklädningsgrejer till barnbarnet. Sen har jag gjort lite extrajobb, sånt där man kan göra hemma. Nu är jag riktigt trött och ska vila. Har gjort mitt favoritmellanmål, alpro mixat med frysta hallon och lite vaniljsocker. Mums.

Av Schrink - 22 november 2008 23:15

Så stämde åter Mello-ryktet att Scotts skulle komma med. Ikväll, enligt kvällstidningarna, ska Björkman ha bjudit in Scotts som jokrar. Tur han inte valde Lars-Christerz. Jag såg faktiskt en del av Dansbandskampen i väntan på Frost på kanal 9 och trots att jag inte gillar dansbandsmusik måste jag säga att Scotts känns ovanligt fräscha, snygga kläder, utstrålning och lite modernare.

Av Schrink - 22 november 2008 10:09

Vi får besök av lilla barnbarnet, föräldrarna ska ut på shoppingrunda de jagar nog lite antika grejer, min dotter är inne på en sån trend just nu). Skulle tro att vi tar med vårt lilla barnbarn till affären själva, det brukar gå ganska bra. Troligen är hon lite lugnare med oss.

Av Schrink - 21 november 2008 22:45

Folk röstar ut Anna som har så grymt bra röst. Å andra sidan har det väl aldrig lönat sig att vinna om man ser till vilka som blivit populära. De två som hade nån chans att bli nåt på sikt är ute och nu ser jag inte det här nåt mer detta år.

Av Schrink - 21 november 2008 21:29

Har kollat in Idol (snabbomgången räcker ju). Annas Over the rainbow var grymt bra. F ö var det väl inget speciellt alls. Kevin är överreklamerad, Alice var riktigt dålig i andra låten, Johan lika dålig i sin första. Men jag gissar att Robin åker.

Av Schrink - 21 november 2008 15:08

Jag lyssnar ju mycket på talböcker. Ibland tycker jag att det blir så segt, har sökt efter nåt program som gör att det pratas lite fortare (annars tappar jag bara intresset, en del inläsare talar så extremt långsamt). Har inte hittat nåt men döm om min förvåning... Helt plötsligt upptäcker jag att vanlig windows media player har denna funktion. Det måste innebära att det finns andra galningar som vill speeda upp saker. Men mer än 1,5x hastighet funkar inte för mig. Jag som tänkt avbryta Aldrig fucka upp, blev för segt. Men med lite hastighet lyssnar jag nog klart.

Presentation

Kategorier

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards